Facereading

FacereadingOprindelse
Facereading (eller egentlig “chinese face reading”) er del af traditionel kinesisk medicin. Oprindeligt stammer denne diagnostiske og terapeutiske metode fra Ming dynastiet og kejserens palads. For at holde sig smukke modtog kejserens konkubiner kosmetisk skønheds- akupunktur. Samtidig var det vigtigt, at de var sunde, indefra og ud. Eftersom man ikke palperede kvindelige patienter - det vil sige undersøgte ved berøring - udviklede lægerne andre teknikker til at aflæse kroppens sundhedstilstand. Ved at betragte konkubinerne og analysere ansigtet kunne lægerne aflæse de indre organers tilstand og dermed vide meget om kvindernes velbefindende, mentalt og fysisk.

Facereading i dag
I nutidens Kina såvel som i Vesten bruger man en videreudvikling af facereading, fx. i forbindelse med professionel coaching, business og terapi. Den amerikanske psykolog Paul Ekman, som har skrevet Emotional Awareness med Dalai Lama, står bag konceptet “Facial Emotion Analysis”. Han har undervist både CIA og lufthavnspersonale i at lære at aflæse ansigter og ansigtsmimik med henblik på at kunne spotte terrorister. Paul Ekman er blevet berømt på sine meritter, og Tim Roths’ karakter i TV-serien “Lie to me” er bygget over ham, ligesom Pixar-animationsfilmen “Inderst inde” er skabt med inspiration fra Paul Ekmans principper.

Facereading som terapeutisk metode
Dit ansigt siger meget om, hvem du er som person. Hvad du har med i bagagen, samt hvilke potentialer du gemmer på. Som mennesker fødes vi med arvemasse og en masse potentiale. Hvordan vi derefter udvikler os, sker i et samspil mellem vores opvækst og vores gener. Erfaring er med til at forme vores følelser og udvikle os. Men erfaringer kan også resultere i uhensigtsmæssige tankemønstre, der kan støje og hindre vores personlige udvikling. Endelig rummer vi alle et spirituelt potentiale. Alle disse erfaringer og potentialer sætter sig spor i ansigtet som fine linjer og rynker - et smukt vidnesbyrd om det levede liv.

Facereading kan bruges som coaching-værktøj til at blive bevidst om din fortid og fremtid og for lære dig selv bedre at kende. Det er gavnligt i

forbindelse med selvudvikling, for at opnå personlige mål, få det bedre fysisk og psykisk og som guidning i jobskifte eller parforhold.

Hvordan arbejder jeg med facereading?
I en facereading behandling hos Fattima Loreen handler det om at blive klar over, hvilke følelser du skal give slip på for at bevæge dig videre. Det handler om at forstå dig selv og dine potentialer. Om hvilken energi du er født med, og hvordan du kan bruge den, så det er gavnligt for netop dig. Måske har du brug for at styre uden om gamle følelser eller mønstre. Måske forhindrer noget dig i at skabe plads til, at nye fantastiske ting kan ske i dit liv. Måske er du bare nysgerrig på at forstå andre eller nye dybder af din personlighed. Det kan fx. være i forbindelse med moderskab, hvor et skift i livet indvarsler en ny spændende epoke i dit liv med øget sårbarhed, dybde og empati.

Hvordan foregår det?
En facereading foregår i rolige omgivelser i klinikken. Vi sidder i hver vores stol, ligesom vi ville gøre, hvis vi havde en helt almindelig samtale. Jeg fortæller, hvad jeg ser i dit ansigt, og spørger dig om ting undervejs for at aflæse din mimik. Det er trygt og rart. Vi går kun så dybt, som du er klar til.

Nogle har stor glæde af at kombinere en facereading med en kropsbehandling med akupunktur. Ved akupunkturen aktiverer jeg din krop, så den er klar til at modtage og få gavn af de ting, der kommer frem i en facereading.

PriserFattima Loreen

  • En facereading koster 950,-
  • Golden Path facereading (livsformål) 1050,- Facereading inkl. akupunktur koster 1550,- 1 times akupunktur med massage 950,-
  • 1,5 times akupunktur med massage 1150,-

Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe dig på vej i din personlige udvikling.